Till minne av Magnus Karlsson 1969-2014

Donate
Created By:
Elisabeth Leijon Karlsson
Collecting for:
Stöd till cancerrehabilitering

Till minne av Magnus Karlsson 1969-2014

Sommaren 1994 insjuknade Magnus i kronisk leukemi. Han var då 25 år, en levnadsglad och stark ung man. Vanlig behandling hjälpte inte och hösten 1995 genomgick han en benmärgstransplantation på Huddinge sjukhus.

Behandlingen fick önskat resultat och Magnus friskförklarades.

Senare i livet drabbades Magnus av Interstitell lungfribros, vilket gjorde att han behövde få en ny lunga. Efter lång väntan fick Magnus en ny lunga i juni 2013. Transplantationen gick bra och han blev sakta starkare. Men komplikationer uppstod och den 5 juni 2014 dog Magnus efter blödningar i lungan.

Vi i Magnus familj vet hur tuffa cancerbehandlingar är och att det är en lång väg tillbaka till det "vanliga" livet. Att få möjlighet till återhämtning är viktigt för de drabbade och deras anhöriga.

Vi vill därför ge ett bidrag till Cancerrehabfonden. Var med och skänk pengar för att fler ska få möjlighet till rehabilitering och återhämtning.

Donate
51,300 kr
513%
0 Days left

Elisabeth Leijon Karlsson donated 51,000 kr

Recent activity

  • Elisabeth Karlsson Elisabeth Karlsson donated 50,000 kr

  • maria hultman isaksson maria hultman isaksson donated 300 kr

    När mina söner var små besökte vi honom. Kor, katter, traktor, skördetröska var spännande för små gossar. Vi trodde att vi skulle ses igen. Magnus lämnade jordelivet när sommaren är som vackrast. Tack min syssling

  • Elisabeth Leijon Karlsson Elisabeth Leijon Karlsson donated 1,000 kr