JA till LIVET! Give it forward!

Donate
Created By:
Tina Persson
Collecting for:
Stöd till cancerrehabilitering

JA till LIVET! Give it forward!

Vad kan vara bättre än att ge tillbaka och ge framåt?

Den 10 november 2016 arrangerade vi en insamlingsgala till förmån för CancerRehabFonden och vi fick in 17 521:-. Det blev en otroligt härlig gala för ung som gammal och vi var närmare 100 personer som delade denna kväll.

Kvällen till ära hade Katrin och vår pianist gjort en helt ny låt "Yes to Life" och den gav både ståpäls och tårar. Ni kommer att få höra den framöver det kan jag lova.

En del av pengarna som vi fått in har gått direkt till CRFs konto och kunde inte kopplas till denna insamling, men denna insamling fortsätter för jag vill gärna få ihop till ytterligare en person då jag fått veta att kostnaderna för en resa är ca 15 500:- så häng alla kan göra något!


Varför gör jag det här? Lite bakgrund och mer kan du läsa på www.friskoteket.eu

Hösten 2014 fick jag veta att jag hade bröstcancer och våren 2015 fick en av mina bästa vänner samma besked. Mitt i allt har vi varit tacksamma och vi är oerhört tacksamma att vi haft varandra. Vi har stöts och blöts i mer än 30 år som vänner och vi har också jobbat med oss själva, men ändå en rosa resa startar upp ett krig i både kropp, knopp och själ.

Som hälsoinspiratör både föreläser och skriver jag och under förra året blev det många krönikor och även flera föreläsningar om min rosa resa med en insamling till en annan fond. Även i år blev det en insamlingskväll och självklart en insamling till Cancerrehabfonden.

Jag tänkte när allt det här hände att det måste ha en mening. Låter hemskt men jag valde att ställa in min mentala hörapparat på en positiv frekvens. Så under den här tiden har både jag och min kompis jobbat med att ta vara på tiden och lära oss saker om oss själva och med kärlek och tacksamhet ta oss igenom denna resa.

Vi vet när en resa startar men när tar den slut? Jag kände mig frisk men visade sig att jag var sjuk och när du får veta att nu är du frisk vågar jag inte tro på det. Hur säker kan du vara på det? Att leva vidare är en utmaning och där vi behöver olika hjälpmedel under vår väg framåt. Bara för att du är klar med dina behandlingar så är livet inte tillbaka allt tar tid och jag är oerhört tacksam att jag fick en vecka med Foodpower i Brösarp tillsammans med min bästa kompis och 12 ytterligare kvinnor. Det var en underbar vecka och ett avstamp jag verkligen behövde. Här var jag bland likasinnade och en nytändning i mitt liv.

Så det vi vill med den här insamlingen är att vi vill ge tillbaka till andra för att fler ska få möjligheten som vi fick.

Vi vill också med den här insamlingen säga JA till LIVET! För det är så mycket fokus på NEJ och så oerhört mycket rädsla för oss som fått en cancerdiagnos. Jag har gått vidare och lever idag ett mera tacksamt liv, men en stor erfarenhet som skrämmer många.

Vi vill säga JA till LIVET! För vi är så tacksamma för att idag lever många vidare, så vi hoppas många vill vara delaktiga i denna insamling och ge ett bidrag.

Mer information om mig Hälsoinspiratören Tina Persson hittar du på www.friskoteket.eu
Finns också facebooksidor Friskoteket och Tinas Tankar

Hälsningar
Tina o LenaDonate
6,150 kr
20%
0 Days left

Tina Persson donated 100 kr

Recent activity

 • Hälsokliniken i Luleå Hälsokliniken i Luleå donated 2,000 kr

  Fint jobb du gör Tina!

  Tina Persson Tina Persson: Tack och tack för er sponsorgåva
 • Tina Persson Tina Persson
  16 871:- kommer att sättas in på denna insamling eller hos CRF inom kort. Det gör att vi hoppas få ihop 10 800:- ytterligare i år då har vi fått ihop till två platser :)
 • LF Norrbotten LF Norrbotten donated 2,000 kr

  LF Norrbotten

  Tina Persson Tina Persson: Tack för er gåva

 • Fyrkantens Party & Event Fyrkantens Party & Event donated 150 kr

  Försäljning av smycken

  Tina Persson Tina Persson: Tack för att du var med på galan
 • Anonymous User Anonymous User donated 500 kr

  Tina Persson Tina Persson: Tack för att du var med på galan
 • Lena Petersson Lena Petersson donated 200 kr

  Tina Persson Tina Persson: Tack kära syster

 • Tina Persson Tina Persson
  Jag fyllde 50 år förra veckan och mina kollegor på jobbet brukar samla in till en present när man fyller så mycket och jag ville att dom skulle sätta in pengarna på CRF och dom satte in 1200:-. Tack för det!
 • Tina Persson Tina Persson
  På torsdag är det dags för galan och dom pengarna som kommit in för biljetterna går till ett annat konto hos CRF därför syns dom inte här, men välkommen att ge din gåva. Jag kommer att redovisa inom kort hur mycket vi samlade in på galan. Alla kan göra något och jag kunde inte låta bli :)

 • Anonymous User Anonymous User donated 100 kr

  Tina Persson Tina Persson: Tack för din gåva önskar dig en underbar dag

 • Tina Persson Tina Persson
  Tack själv Annika :)
 • Annika Oja Annika Oja donated 300 kr

  Tack för all hjälp Tina 😍

 • Tina Persson Tina Persson
  Tack Anonym användare för din gåva. Önskar dig en underbara dag.
 • Anonymous User Anonymous User donated 300 kr

 • Tina Persson Tina Persson
  Tack Anonym användare och tack för din gåva. Alla kan göra något! Trevlig påsk!
 • Anonymous User Anonymous User donated 100 kr

  Vilket fint initiativ! Självklart bidrar jag också!

 • Tina Persson Tina Persson
  Tack anonym användare för din gåva den betyder otroligt mycket!
 • Anonymous User Anonymous User donated 100 kr

  Med förhoppning av att fler får chansen att bli bättre!

 • Lena Petersson Lena Petersson donated 300 kr

 • Tina Persson Tina Persson donated 100 kr

  Då sätter vi fart!